3e AB kuur en nog steeds ontsteking

Bespreek hier je lichamelijke klachten
Plaats reactie
lijda
Nieuweling
Berichten: 3
Lid geworden op: 06-04-2013 12:53

3e AB kuur en nog steeds ontsteking

Bericht door lijda » 06-04-2013 13:19

Ook ik heb rare vage klachten.... dus dacht laat ik mijn verhaal hier ook eens plaatsen en hopen dat iemand anders er ook last van heb.
2 jan vorig jaar bevallen van een zoontje. Drie maanden daarna ongeveer mirena laten plaatsen bij de huisarts. Ging dit keer heel goed. Totaal geen last :-)
De eerste heb ik denk 8 jaar geleden laten plaatsen en toen was ik flauwgevallen en heb het ook weer na een jaar laten verwijderen omdat ik telkens buikpijn had.

Maar goed. Sinds deze er in zit vage klachten. Totaal niet fit voelen... afgevallen weeg nu 59 kilo en ben 1.82.... en eten wat doe "niet normaal meer" maar het wil er niet bij komen. Ja het meest wat ik nu gewogen heb is 60 kilo :shock: en constant ziek. Zodra er iemand verkouden is heb ik het ook. Sinds het laatste 6 maanden keelontsteking. En nu maar eens naar de huisarts geweest en ga nu dus beginnen aan me 3e AB kuur :shock: hiervoor nooit een huisarts bezoek gehad. Echt nooit ziek......

Ook ben ik constant moe het lijkt wel of me lichaam de hele dag aan het vecht is....

Hoop dat iemand ook van deze vage klachten heeft. En dat ik misschien de oorzaak heb gevonden....

marita1717
Nieuweling
Berichten: 9
Lid geworden op: 17-09-2012 18:13

Bericht door marita1717 » 19-11-2013 14:35

Hoi Lijda,

Ik begrijp je klachten ik ben nu meer als een 1 jaar mirena vrij en ik voel me geweldig... Ook ik had tijdens de mirena contstant voorholt en bijholte ontstekingen, iets wat ik nog nooit in mijn leven had gehad. Ik dacht nl gewoon verkouden, maar het bleef aanhouden en ik gebruikte de ene neusdruppels na de andere. Ik had mega veel lichamelijke klachten, maar mijn huisarts wilde dit niet linken aan de mirena, op een gegeven ogenblik was ik zo negatief en down dat ik nergens meer zin in had. Mijn moeder zei dat ik dat ding er maar moest uit halen, zo gezegt zo gedaan, na 1 maand waren mijn ontstekingen weg en begon me langzamerhand vrijer en blijer te voelen. Mijn advies, haal dit ding eruit, er zijn een heleboel vrouwen die er goed tegen kunnen maar als je zelf al merkt dat het steeds minder met je gaat dan is dat een teken van je lichaam dat deze er niet tegen kan. Ik wens je veel succes met je keuze en hoop voor je dat het snel beter met je zal gaan.

groetjes
marita1717

fieke78
Ervaren Forumlid
Berichten: 31
Lid geworden op: 11-06-2015 10:30

Bericht door fieke78 » 15-06-2015 14:33

Hier ook moe, mager, veel eetlust.
Ik loop ook de halve dag met een lichte druipneus.

Plaats reactie