Op naar herstel???????

Hier kun je beschrijven hoe het sinds de verwijdering van de Mirena met je gaat. Post hier al je updates!
Plaats reactie
Milow
Nieuweling
Berichten: 1
Lid geworden op: 14-10-2014 16:24

Op naar herstel???????

Bericht door Milow » 14-10-2014 18:38

Vandaag is na 4.5 jaar mijn Mirena verwijdert. Sinds precies een jaar heb ik allerlei klachten. Het begon met misselijk en spugen en binnen 10 weken 15 kg kwijt. Nu kon ik dat best missen hoor maar niet op deze manier. Daarnaast waren mijn spieren nog onrustiger dan ze al waren.Mijn libido zakte tot onder het vriespunt. We dachten dat het van het werk kwam, net een nieuwe baan, onwijs druk en erg veel stress. In januari ben ik de ziektewet in gegaan, ik kon niet meer was volledig afgebrand, had enorme huilbuien en was sacherijnig en woedeuitbarstingen. Burn-out was de diagnose, dus hups pillen erin en naar de psycholoog. Er kwam geen verbetering,in mei naar de neuroloog, diagnose; Ernstige RLS in heel mijn lijf, medicijnen mee. In juni naar de maag/darmspecialist want ook mijn ontlasting was niet goed, onregelmatig van structuur en frequentie. Diagnose, middenrifbreuk en devertikels ( uitstulpingen in de darmwand) Hoppatee, nog meer pillen maar ik knapte niet op. Rond die tijd begon ook de gedachte de Mirena te laten verwijderen, alles om weer beter te worden. Maar dan moest ik wéér naar de dokter. Vorige maand niersteenaanvallen en de uroloog heeft een scan van mijn buik laten maken. Daarop waren cysten te zien op mijn eileiders en ik kreeg een verwijzing naar de gynaecoloog. Daar ben ik vandaag geweest.
Ze heeft de Mirena weg gehaald en alles middels echo goed bekeken. Gelukkig waren de cysten al weer weg en zag alles er netjes uit.
Ik hoop toch zo dat dat ding de oorzaak van alle ellende was, dat ik nu eindelijk, na een jaar flink ziek te zijn geweest, mag opknappen.
Nog even heb ik de illusie gehad dat ik binnen een week de oude zou zijn maar als ik de verhalen hier zo lees is dat geen reële gedachte...
Eigenlijk logisch, het ding heeft een aantal jaren in mijn lijf gezeten, ben al zo lang ziek, het zal tijd nodig hebben....
Voor mij hoe dan ook geen spiraal of hormonen in welke vorm dan ook weer.

fieke78
Ervaren Forumlid
Berichten: 31
Lid geworden op: 11-06-2015 10:30

Bericht door fieke78 » 15-06-2015 11:12

hoe gaat het ondertussen met je ?
herken me deels in jouw verhaal. zou voor velen interessant kunnen zijn om te weten
wat het effect na het verwijderen is.

Plaats reactie