Mirena na 5 dagen laten verwijderen...

Hier kun je beschrijven hoe het sinds de verwijdering van de Mirena met je gaat. Post hier al je updates!
Plaats reactie
Alex
Nieuweling
Berichten: 1
Lid geworden op: 29-01-2011 10:14

Mirena na 5 dagen laten verwijderen...

Bericht door Alex » 29-01-2011 10:20

Hoi. Ik heb Mirena slecht vijf dagen gehad toen werd ik er al gek van. Het onbestendige gevoel, pijn, snel kwaad, gewoon het IDEE van zo'n ding in je lijf...! Mijn gyne zei dat het handig was omdat ik zware menstruatie heb en de pil niet beviel. (was er pas weer mee begonnen maar had ineens enorme vloedgolven van bloedingen)...Ecth spijt ervan. Inbrengen was een hel en eruit halen eigenlijk ook. Touwtjes waren weg, ding zat helemaal boven in ergens. Nu heb ik na 3 dagen sinds gisteren wat meer bloeding dan de eerste dagen maar vooralsnog goed te doen. Nu maar hopen dat de balans snel terugkeert...heeft iemand er een idee van hoe lang dit kan duren aangezien ik de spiraal maar 5 dagen heb gehad? Geen spijt van verwijdering!! Nu maar met condoom of man een knoop erin...?
En respect voor de vrouwen meer dag 5 dagen, maanden, jaren, met deze spiraal hebben rondgelopen!!

ilke
Nieuweling
Berichten: 5
Lid geworden op: 17-01-2011 08:56

Bericht door ilke » 29-01-2011 18:34

hoi alex ,

5 dagen is nou niet echt een rekord ;-) maar ik begrijp je beslissing zeker .... ik heb ze 10 jaar gehad !! lang genoeg en ben blij dat ik er ook vanaf ben . Na 2 weken is bij mij de bloeding stilaan opgehouden. Wat ik je gewoon wilde meegeven is dat ik sinds kort naar de acupuncturist ga . Zij kunnen ook behandelen tegen een overmatig sterke menstruatie ... mss eens proberen er valt niets mee te verliezen hé .
Verder heb ik me nogal ferm uitgelaten over hormonen tov mijn man . Ik laat me steriliseren als hij het niet laat doen . Eerst stond hij voor een vasectomie bij hem , niet voor open , en dat begrijp ik , zo een idee moet ook rijpen maar na 20 jaar voor de anticonceptie gezorgd te hebben en er ook de nodige bijverschijnselen te hebben ( maandelijks migraine op stip ) vind ik het eigenlijk maar normaal dat hij zich zou laten steriliseren . Voor een man is het een kleine ingreep , voor een vrouw blijft het een operatie onder volledige narcose .
Ik ben 40 en heb 2 gezonde kinderen van 11 en 13 en geen kinderwens ...

hou je haaks

mo
Expert
Berichten: 597
Lid geworden op: 03-01-2008 10:55

Bericht door mo » 30-01-2011 15:10

Sterilisatie bij een vrouw hoeft tegenwoordig niet meer onder volledige narcose zie http//www.essure.nl/nl/Startpagina/WatisEssur ... efault.asp

Plaats reactie