vreemde reactie op gebeurtenissen

Bespreek hier de psychische klachten die jij en/of je omgeving hebben ondervonden
Plaats reactie
Anneke
Ervaren Forumlid
Berichten: 97
Lid geworden op: 08-07-2008 11:59

vreemde reactie op gebeurtenissen

Bericht door Anneke » 12-07-2008 12:24

Gistermiddag een vervelende brief gehad van de gemeente...Er heen gebeld, de dame in kwestie nog net niet de huid vol gescholden, daarna een paniekaanval en ontroostbaar huilen. Gisteravond telefoontje gehad dat een dierbare is overleden en geen traan om gelaten en tot nu toe nog geen enkel gevoel bij gehad. Ik hoop toch zo dat ik op dit gebied ga veranderen, na dat de mirena is weg gehaald.

Claudia
Site Admin
Berichten: 859
Lid geworden op: 16-12-2007 20:07

Bericht door Claudia » 19-07-2008 23:38

Jeetje Anneke :shock: Dit berichtje is er even tussendoor geglipt :oops: Vreemd inderdaad, heel heftig reageren op de brief en dan op zo'n triest bericht niet kunnen reageren.... nog gecondoleerd trouwens. Is er inmiddels al iets veranderd in je reactie op het overlijden? Het kan ook zijn dat je het als het ware niet toegelaten hebt omdat het te pijnlijk is. De menselijke geest kan dan rare dingen uit zelfbescherming doen.... Maar ik herken het wel, dat zijn als het ware een soort van stemmingswisselingen, het ene moment ben je enorm gevoelig en het andere juist helemaal niet... Hopelijk zal dat nu inderdaad veranderen, als je weer in balans komt.

Groetjes,

Claudia
Moeder van 4 kinderen, drie keer Mirena (in 2001, 2003 en 2007)

Anneke
Ervaren Forumlid
Berichten: 97
Lid geworden op: 08-07-2008 11:59

Bericht door Anneke » 20-07-2008 11:20

Hallo Claudia, er is nog steeds geen reactie gekomen bij mij op het overlijdensbericht.Ik ben naar de begrafenis geweest en het deed me helemaal niks :oops: terwijl de overleden persoon iemand was die me heel dierbaar was... Heel vreemd.Ik voel me vlak en als een ijskast, maar zoals ik al eerder zei, ik hoop dat dit de komende tijd zal gaan veranderen! Dus het weer normaal kunnen reageren op bepaalde dingen. En me druk maken om hetgeen echt belangrijk is, en geen paniekaanvallen krijgen bij dingen die er eigenlijk niet toe doen. Maar ik geef mezelf daar wel de tijd voor, ben al heel blij dat ik me ervan bewust ben dat mijn stemmingen soms erg kunnen wisselen en mijn reacties niet altijd even "normaal"zijn.Bedankt voor je medeleven, groetjes Anneke.

Plaats reactie