Vreetbuien, depressief & geen libido

Vertel hier je verhaal.
Plaats reactie
kat81
Nieuweling
Berichten: 1
Lid geworden op: 06-06-2018 11:24

Vreetbuien, depressief & geen libido

Bericht door kat81 » 06-06-2018 12:06

Hallo,

8 maanden geleden heb ik een mirena spiraaltje laten zetten na de zwangerschap van mijn dochter. Kort daarna merkte ik al dat ik vreetbuien had, maar ik dacht laat mijn lichaam even wennen aan het spiraaltje.
Zoveel maanden verder heb ik een serieuze gewichtstoename, als diabeet is het moeilijk om mijn suiker onder controle te houden. Mijn man en zoon klagen dat ik kortaf ben.
De seks met mijn man, welke seks! Totaal geen zin in seks.
1 maand geleden heb ik tegen mijn man gezegd dat ik mijn spiraal eruit wil, omdat ik denk dat dit de oorzaak is van mijn problemen. Hij juicht het gewoon toe. Helaas er is een wachttijd van 4,5 maanden in het ziekenhuis bij ons in België! :shock:
Mijn huisarts heeft geprobeerd om eerder een afspraak te krijgen, maar nee. Ik ben niet in gevaar en het is niet dringend. Terwijl ik wel vind dat mijn gezondheid in gevaar is, nl. mijn diabetes.

Meer en meer overtuigd dat ik zo lang niet wil wachten heb ik verschillende mogelijkheden onderzocht. Gisteren heb ik naar een verloskundigenpraktijk in Nederland gebeld, niet al te ver van mij. Ik heb aan de dame aan de telefoon mijn verhaal gedaan en ze zei direct "Die moet eruit. Volgende week heb ik nog een plaatsje vrij". Je kan niet geloven hoe zalig deze woorden klonken. Dus nu nog 1 weekje wachten en geen 3 maanden. Ik ben zo gelukkig :D

Ik hoop dat als mijn spiraaltje eruit is dat ik mijn gezondheid terug op pijl krijg. Mijn suiker en mijn gewicht. En natuurlijk ook dat ik wat meer kan genieten tijdens de seks met mijn man.

Plaats reactie